Vakgebieden

CV/VERWARMING

Comfortabel en zuinig. Daar draait het om bij een goede cv-installatie. Wij volgen de ontwikkelingen in de markt op de voet om u juist te kunnen adviseren. Modern comfort betekent aangename warmte in de koudere jaargetijden en heerlijk koel in huis als het buiten erg warm wordt. Om dit te bereiken leveren en installeren wij cv-installaties en airco’s van alle topmerken. De moderne verwarmingstoestellen bieden niet alleen veel comfort, ze zijn ook bijzonder zuinig met energie en verdienen zichzelf ten opzichte van verouderde installaties al snel terug.

Modern comfort betekent ook oog voor energiebesparing en duurzame energiebronnen. We zijn dan ook thuis in de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van designradiatoren, vloerverwarming, warmtepompen, zonnecollectoren en boilers.

LOODGIETERSWERK

Wij installeren en repareren niet alleen vakkundig, maar herstellen ook de vloeren, muren en plafonds.

Vakkundig leidingwerk en snelle reparatieservice – als allround installatiebedrijf verzorgen wij ook alle leidingwerk voor water, gas en rioleringsystemen, vakkundig aangelegd volgens alle voorschriften.

We zijn bovendien ook gespecialiseerd in legionella-preventie en hiermee actief voor horecabedrijven. Ook bij lekkages en verstoppingen staan wij direct voor u klaar. We verhelpen hierbij niet alleen de acute problemen, maar nemen u ook veel andere zorgen uit handen. Zo kunnen we voor u rapporteren aan uw verzekeringsbedrijf en verzorgen we ook het eventuele herstelwerk aan vloeren en betegeling.

BEHANGWERK

SCHILDERWERK

Wij doen alle voorkomende schilderwerkzaamheden, zowel het binnenschilderwerk als het buitenschilderwerk.

STUCWERK

Afgehakte of zwaar beschadigde wanden kunnen wij hellemaal herstellen en strak/glad voor u afwerken.Dit gebeurt door middel van het aanbrengen van een laag gipsmortel (goudband, roodband).Op de uitwendige hoeken plaatsen wij een goede kwaliteit hoekprofiel (hoekbeschermers). De ondergrond wordt voorzien van een hechtprimer en gevoelige overgangen of naden worden voorzien van gaas.

Het stucen van de wanden kunnen we uitvoeren ten behoeve van de volgende doeleinden:

behangklaar
stucwerk voor een afwerking met behang of een sierpleister

sausklaar
stucwerk geschikt voor een afwerking met latex verf

tegelklaar
stucwerk voor tegelwerk in badkamers, keukens of toilet

ORNAMENTEN

Een plafond voorzien van goed geplaatst lijstwerk en/of ornamenten heeft een mooie stijlvolle uitstraling. U kunt een keuze maken uit bijvoorbeeld een klassiek of een strak (modern) lijstenplafond, voor elk wat wils.

U zult versteld staan van het effect dat een klein eenvoudig lijstje op uw plafond kan hebben. Over de afmetingen en het combineren van lijsten en ornamenten kunnen wij u adviseren. Wij verwerken zowel kunststof als gipsen lijsten en ornamenten.

TIMMERWERK BUITEN

Bent u van plan om timmerwerk te laten verrichten aan uw woning? Dan is het verstandig om dit door een vakman te laten doen! Het is immers van belang dat dit vakkundig gebeurt zodat u er weer jaren vanaf bent.

Zijn uw overstekken, kozijnen of uw dak aan vervanging toe of hebt u te weinig daglicht of ruimte op zolder? Naast het herstellen van diverse elementen kunnen wij ook dakkapellen of dakramen voor u plaatsen.

Klemt uw deur of wilt u deze vervangen of beter beveiligen? Ook dat kunnen we dit voor u verzorgen!

Ook bouwen wij houten schuren en veranda’s  geheel op maat en in diverse afmetingen naar uw wens.

Voor het ontwerp denken wij graag met u mee en, indien gewenst, leveren wij de tekening voor een bouwaanvraag voor u in.

KEUKEN

Of het nu om een luxe keuken gaat, een eenvoudige keuken of een aanpassing van uw bestaande keuken, wij hebben de kennis en ervaring om de installatie voor u te verzorgen.

Behalve montage kunnen wij ook de bouwkundige aanpassingen ten behoeve van uw keuken verzorgen.

Hierbij moet u denken aan het aanleggen van extra elektra groepen, water, gas en afvoer.

INTERIEUR

interieur ontwerp/bouw

Bent u op zoek naar uw droominterieur, BerliniDesign maakt interieurs op maat, geheel naar uw eigen wensen en ontwerp.

Als u nog niet zo ver bent met uw plannen, maar u weet wel dat u iets unieks wilt, dan kunnen wij u adviseren bij het ontwerp.

Van het terugbrengen van een kamer en-suite, een inbouw boekenkast, kledingkasten, inloopkasten, radiatorombouwen, parketvloeren, kantoorinrichtingen, balies, horeca-inrichtingen, wij doen het allemaal.

TIMMERWERK

Timmerwerk is een specialisme! Wij zijn in staat om al uw timmerklussen op te lossen.

Daarbij maakt het niet uit of het gaat om het plaatsen en afhangen van deuren en/of ramen, het aftimmeren van een kamer of andere timmeractiviteiten.

Onze timmermannen zijn vakkundig en adviseren u graag over de mogelijkheden en waar u op moet letten om problemen te voorkomen.

Zij hebben jarenlange ervaring op het gebied van gebouwonderhoud en renovatie en zijn er daarom ook graag voor u om u te voorzien van maatwerk.

Bij ons is niets onmogelijk en in een afspraak bespreken wij graag de mogelijkheden om aan uw wensen te voldoen.

BADKAMER/SANITAIR

ELEKTRA

 

Uw specialist in het renoveren en verbouwen van woonhuizen, winkel- en bedrijfsruimtes

Meer informatie of een offerte aanvragen?
Neem dan contact met ons op.

Burgemeester Geillstraat16, 4531EB Terneuzen
Telefoon +31 (0)65 226 1962 | E-mail info@berlinidesign.nl
KvK 74955608 | Algemene voorwaarden